Lördagen den 23 juli, 2011

Nu känns det mycket bättre…

Efter att ha tillbringat 9 timmar på ett väldigt blåsigt (motvind i +15 msek) och vågigt norra Biscaya kom jag på mig själv i går kväll sittandes och googla på ”stuga vid lugn sjö, gärna skogstomt, i Sveriges inland”… - men det var igår, nu är det en ny dag ;-).

Idag har vi varit ute, fortfarande stampandes i motvind, men bara i 4 timmar. Kom fram till en väldigt mysig by som heter Quiberon, något söder om Lorient. Har ännu en gång intagit en väldigt god middag, med tillhörande rött vin. Maten här är otroligt bra, man kommer absolut inte tillhöra de tunnas gäng när man kommer hem. Musslor i grädde har blivit någon form av favorit.

I morgon kommer delar av vår besättning, Marcus och Linnea, lämna oss för vidare färd via Paris till Stockholm. Det tycker vi är tråkigt ;-(…

Vädrets makter är inte riktigt med oss, det är iof uppehåll (inge regn) men det blåser väldigt mycket och tyvärr direkt emot oss. Vi hoppas dock att det vänder inom ett par dagar, man får som sagt inte klaga, det går inte direkt någon nöd på oss.

//jim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0