Tisdagen den 9 augusti, 2011

Sitter just nu i köket i Sundbyberg...  ;-)
Efter att ha tillbringat ett par mycket blåsiga dagar i Borkum, västra Tyskland, tog vi ett beslut att ringa vår vän Örjan på Oxelösunds Marina för höra om han hade någon som skulle kunna komma ner och slutföra vår resa från Frankrike. Tiden hade börjat bli knapp för oss då jobbet kallade... Örjan kom direkt tillbaka med en bra kille, Peter T. Peter en van Lagoon seglare, skönt ...
Så det var med blandade känslor som vi lämnade M/S Fanny i hamnen på Borkum. Vi tog tåget till Amsterdam, tillbringade en dag där innan vi flög hem till Stockholm.
Peter kommer att ta henne till Göteborg, så om man vill kan se henne på "Öppna varv" på Orust den 26-28 augusti samt på den flytande båtmässan i Stockholm (Djurgården) i början på September.
Det har varit en kanonresa, trots vädret (vi fick höra av en Holländare som vi träffade i Amsterdam, att vädret i juli hade varit det sämsta sedan man började mäta). En sak är säkert, det har känts mycket tryggt trots hårda vindar och bitvis hög sjö - "en gång katamaran, alltid katamaran..."
Tack och hej från oss på Fanny.
Linnea & Marcus
Thomas "klättermusen" Kilander
Lena "kapten" Kilander
Johanna "adventure hungry" Kilander
Annica "badnymfen" Stenswed
Kapten Archibald Haddock (Tintins polare)

Kommentarer
Postat av: Lars Oudrup

Tillykke med båden og turen fra den danske catamaran cruising club.

2011-08-27 @ 09:52:41
URL: http://www.cmid.dk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0